VBT Service

Működésünket 2016-ban kezdtük el egy Európai Unios pályázat segítségével, amelyet a “Mobil Titkárnő”, innovatív ötletnek köszönhetően kaptunk meg, és ez tette lehetővé, hogy cégünk újonnan alakult cégként elindulhasson.

Szolgáltatásainkat jelenleg két részre bontjuk, az innovatív Mobil Titkárnő szolgáltatásra, amely igénybevételével a KKV szektor előnyös áron juthat olyan szolgáltatáshoz, amely segítségével a vezető a cége vezetésére, termelésére összpontosíthat, miközben a papírmunkát mi elvégezzük, a másik a marketing szolgáltatásunk, ahol igyekszünk egy átfogó, komplex szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek ahol cégét kiemeljük a szürke láthatatlan cégek közül és egy figyelemfelkeltő megjelenést, kommunikációt kölcsönzünk Neki, amellyel kiemelkedő forgalomra, figyelemre tehet szert. 

Célkitűzéseink

Célunk, hogy további innovatív ötletekkel felvértezve segítsük a KKV szektor szereplőit. A Mobil Titkárnő szolgáltatás csak a kezdet, Marketingben és egyéb szolgáltatásaink segítségével célunk, hogy partnereinknek olyan pluszt adjunk szolgáltatásaink segítségével, amit máshol nem kaphat meg, amelyek segítségével hosszútávú, sikeres együttműködéseket hozhatunk létre és partnereinket segítjük abban, hogy kiemelkedjenek a versenytársaik közül. Egy közös, sikeres együttműködésre törekszünk.