Szolgáltatások

Mobiltitkárnő

Egy olyan innovatív szolgáltatás, melynek igénybevételével több idő jut a cégvezetőknek / egyéni vállalkozóknak a már meglévő ügyfeleikre, a  jövedelemtermelő tevékenységekre, a vállalkozás további fejlesztésére, hiszen Mi elvégezzük az összes papírmunkát, mely időt vont el a cégvezetéstől. Emellett további előnyei az általunk nyújtott szolgáltatásnak, hogy a vállalkozóknak nem szükséges irodát fenntartani, rezsit fizetni, mivel nincs üzemeltetési költség, s nincs járulékfizetési kötelezettség. 

Értekezletek, megbeszélések megszervezése, előkészítése

Kiemelt figyelmet fordítunk a határidőkre, így időben figyelmeztetjük Önt egy közeledő értekezletre, melyen részt kell vennie, illetve megszervezzük a szükséges megbeszéléseket akár cégén belül, akár partnereivel, s vállaljuk a prezentációk elkészítését, mely segíti Önt a gördülékeny előadásban.

Bélyegzők beszerzése, cseréje

Gondoskodunk cége bélyegzői előírás szerinti használatáról. Ha Önnek induló vállalkozása van, vagy új bélyegzőre van szüksége adategyeztetést követően elkészítettjük a cégbélyegzőket , esetleges változások esetén cseréltetjük a megváltozott, vagy hibás adatokat.

Hivatalos ügyek intézése

Meghatalmazással történő ügyintézés önkormányzatoknál, adóhatóságnál, egyéb hivataloknál, így elkerülheti a sorban állást, s az ezzel nyert időt vállalkozása továbbfejlesztésére fordíthatja.

Könyvelési anyagok előkészítése

Cége kimenő és bejövő számláinak ellenőrzése, nyilvántartása, cégvezető tájékoztatása, ha valami nem érkezik meg.

Eredeti dokumentumok, szerződések, teljesítési igazolások nyomon követése

A vállalkozás igényeihez igazodva, szerződések, teljesítés igazolások, megrendelések készítése előzetes egyeztetések alapján.

Pályázati adminisztráció

Pályázatok, közbeszerzések nyomon követése speciálisan az Ön cégére szabva, ezzel jelentős időt megtakarítva, melyet akár ügyfeleire is fordíthat.

Postai feladatok elvégzése, anyagok ellenőrzése

Vállalkozása postai ügyeinek meghatalmazással történő elvégzését vállaljuk, mely magába foglalja a levélfeladást, levélfelvételt, borítékolást, feladáshoz szükséges nyomtatványok kitöltését, levélszortírozást, címzések és aláírások ellenőrzését.

Extra szolgáltatásaink

Folyamatos igényfelméréseket végzünk, hogy tovább bővíthessük alap- és extra szolgáltatásainkat. Legfőbb célunk, hogy min- den olyan feladatot elvégezzünk, mely időt vonna el vállalkozása további fejlesztésétől.  Extra szolgáltatásaink ára egyéni megbeszélés alapján.

Vezetői utazásszervezés

Segítünk megszervezni utazásait, lefoglaljuk Önnek a repülőjegyet, ügyelve a legkedvezőbb árakra, keresünk szállásokat igényeihez igazodva, ha pedig szüksége van transzferre, taxira vagy autót bérelne, megkeressük a legjobb ajánlatokat, melye- ket igénybe vehet.

Ügyfeleinek nyilvántartása

Közelgő események, névnapok, születésnapok nyomon követése, így időben tájékoztathatjuk Önt, akár e-mail-ben, akár szöveges üzenetben, s a megbeszéltek alapján felköszöntjük, gratulálunk partnereinek. Ajándék esetében kérésére eljuttatjuk kiemelt ügyfeleinek.

Hirdetésszervezés

Bármilyen hirdetést - melyre vállalkozásának szüksége van – megszerkesztünk, s feladjuk interneten, a nyomtatott saj- tóban, vagy akár mindkét helyen egyszerre.  A közösségi médiában feladott hirdetések szövegezését is vállaljuk, kezeljük a bejövő hívásokat, jelentkezéseket, érdeklődőket, s továbbítjuk Ön felé. Kérésre a megbeszélt feltételek alapján szortírozzuk is az érdeklődőket, ezáltal kevesebb időt kell ezen feladatra fordítani.

Marketing

Minden partnerünk más, minden cég egyedi megjelenést, egyedi kommunikációt követel, ezért amikor belekezdünk egy munkába, egy hosszabb konzultáció során megismerjük ügyfeleinket, megismerjük a cégüket, meg- tudjuk mi a céljuk, mit szeretnének lekommunikálni.

Szolgáltatásaink igénybevételével kevesebb teendője van, s több ideje, melyet a termelésre fordíthat, hiszen a megbeszéltek alapján elkészítjük a vállalkozását legjobban tükröző marketing anyagokat, melyek azt a célt szolgálják, hogy a cég iránt érdeklődő személyek minél több információhoz jussanak már azelőtt, hogy szemé- lyes találkozóra kerülne sor, s ezáltal könnyebben azonosulhatnak az érdeklődők a vállalkozás célkitűzéseivel.

Arculattervezés

Felvetődik a kérdés „Miért jelentős egy újonnan induló, vagy már meg-lévő cég számára egy jól megtervezett és kivitelezett arculat? Fontos leszögeznünk, hogy az arculattervezés elengedhetetlen egy adott vállalkozás marketing kommunikációjában. A legfontosabb az egyediség.  Jól kivitelezett arculati elemekkel kifejezhetünk egyfajta színvonalat, melyet szolgáltatásaink, termékeink képviselnek. A főbb arculati elemek ebben lehetnek segítségünkre: logó, névjegy, levélpapír, különböző reklámanyagok, szórólapok .

Kreatív anyagok tervezése, nyomtatása

Kreatív grafikai elemek tervezésével és használatával kiváló reklámot hozhatunk létre vállalkozásunk számára.  Kiemelt figyelmet fordítunk az átláthatóság mellett a megfelelő információ átadására.  Az első pillanattól kezdve meg kell ragadnunk az érdeklődőket, hiszen egy jól megtervezett, szórólap, katalógus  vagy plakát nagymértékben hozzájárul az adott vállalkozás sikerességéhez.

Online marketing

Ha minél több emberhez szeretnénk eljuttatni vállalkozásunk filozófiáját, termékeit, szolgáltatásait, akkor az egyik leghatékonyabb és legkézenfekvőbb az online marketing használata. A közösségi médiában való megjelenés alapvető, ami azt jelenti, hogy a cégek java része jelen van a Facebook-on, Instagram-on és a többi ismert közösségi oldalon, így egy jól összeállított online marketing segítségével növelhetjük cégünk ismeretségét.

Weboldal, webshop készítése

Napjainkban már nem számít előnynek, ha vállalkozásunknak saját weboldala van, ezért rendkívül fontos egy olyan egyedi honlap létrehozása, mely megnövelheti cégünk forgalmát. Egy kiválóan megszerkesztett online megjelenés jövedelmező kommunikációs eszköz lehet cégünk számára. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a webáruházak, ahol termékeket vagy szolgáltatásokat értékesítenek vállalkozások. A több millió internetes áruház közül azonban nem mind bizonyul sikeresnek, hiszen nem fektetnek megfelelő hangsúlyt az alapvető részletekre.

A webáruház létrehozásánál törekednünk kell a gyorsaságra, egyszerűségre és  precíz tartalomra. A kulcsszavas termék-és kategóriakeresés segíti a vásárlót, hogy minél hamarabb megtalálja az általa keresett termékeket, szolgáltatásokat. A szövegek elhelyezése, tördelése, a helyesen megválasztott betűtípus, a színek használata és a képi megjelenés mind nagymértékben befolyásolja webshopunk sikerességét.

Fotózás, videózás

Legyenek kézzel fogható pillanatai! Rendezvények, céges események fotózása, videózása, utómunkák elkészítése egyedi igények alapján.